donderdag 3 oktober 2013

Het zal je misschien niet verbazen, dat ik best wel van koken hou. Vroeger hield ik me netjes aan de aanwijzingen die Knorr mij gaf, inmiddels experimenteer ik er naar hartelust op los met kruiden, groenten en allemaal recepten door elkaar. Iedereen die mensen te eten heeft kent waarschijnlijk net als ik één of meer 'altijd-scoren' recepten. Dat is een maaltijd die altijd in de smaak valt en waar mensen dan graag het recept van willen hebben. Dat is bij mij Cannelloni met witlof. Nu is dit geen kookblog, dus een hele beschrijving van hoe je alles moet maken ga ik hier niet opzetten. Maar de ingrediënten wil ik wel met je delen. Kijk naar de afbeeldingen hieronder en je kunt vast zelf uitvogelen hoe het in elkaar steekt. Als dat niet lukt en je wilt het toch weten weet je me te vinden.

De andere twee afbeeldingen zijn met ingrediënten van twee broodjes die in mijn favorieten lunch top 10 staan. Ik hou erg van hartige taartjes bouwen met een broodje als ondergrond. Ik kan ze iedereen aanraden!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten